Politika privatnosti

Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji Srbi.hr prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu,“Korisnik“) preko Srbi.hr sajta ili odredišnih strana u našem vlasništvu (u daljem tekstu“Sajt“). Ova politika privatnosti se odnosi na Sajt i sve proizvode i usluge koje nudi Srbi.hr.
Osobni identifikacijski podaci
Srbi.hr prikuplja osobne, identifikacijske podatke od Korisnika na različite načine. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona. Korisnici mogu posjetiti naš Sajt anonimno. Srbi.hr prikuplja osobne informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvijek mogu odbiti da osobno pruže identifikacijske informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti na Sajtu.
Identifikacijski podaci koji nisu osobne prirode
Srbi.hr ima pravo prikupljanja identifikacijskih podataka o Korisniku koji nisu osobne prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa Sajtom. Ne-osobni identifikacijski podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našem Sajtu, kao što je operativni sustav, Internet provajder koji koriste i druge slične informacije.
Kako koristimo prikupljene informacije
Srbi.hr može prikupljati i koristiti osobne podatke Korisnika u sljedeće svrhe:
  • Da poboljša svoje usluge Informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahtjeve korisničkoj službi i podršci.
  • Za personalizaciju iskustva korisnika
  • Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našem Sajtu.
  • Da unaprijedimo naš Sajt Možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših proizvoda i usluga.
Kako štitimo informacije
Srbi.hr usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlaštenog pristupa, promjena, objelodanjivanja ili uništavanja osobnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem sajtu.
Dijeljenje osobnih podataka
Srbi.hr ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke osobne identifikacijske podatke drugima.
Prava Korisnika u skladu s GDPR regulativom
Korisnik ima pravo da:
  • Zatraži da pogleda koji su njegovi podaci sačuvani u našoj bazi podataka
  • Zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka)
Promjene u politici privatnosti
Srbi.br ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vrijeme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vrijeme provjere ovu stranicu za bilo kakve promjene. Da ostanu informirani o tome na koji način štitimo lične podatke koje prikupimo. Suglasni ste i prihvaćate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svjesni modifikacija. Vaše prihvaćanje ovih uvjeta Korištenjem ovog Sajta, prihvaćate ovu politiku. Ako se ne slažete s ovom politikom, molim Vas da ne koristite naš Sajt. Korištenje Sajta nakon objavljivanja promjena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvaćanje tih promjena. Evidencija baze podataka Baza podataka (email lista) je evidentirana u našem registru. Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvo pitanje u vezi s ovom politikom privatnosti, prakse Sajta ili vašom interakcijom s ovim Sajtom, kontaktirajte nas na  portalsrbihr@gmail.com