Pravila korištenja

Pravila upotrebe sadržaja

Portal Srbi.hr je neprofitna elektronička publikacija čiji je izdavač Zajedničko vijeće općina iz Vukovara. Korištenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvaćate u potpunosti uvjete i pravila upotrebe koji su ovdje opisani. Ako ne prihvaćate bilo koji od uvjeta i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa sajta Srbi.hr. Srbi.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja i linkova na vanjske stranice. Srbi.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje ovog portala koristite na vlastitu odgovornost i Srbi.hr se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Srbi.hr, ni Zajedničkog vijeća općina kao osnivača.

Linkovi na druge stranice

Portal Srbi.hr ne može biti odgovoran za sadržaje linkova na vanjske stranice, kao i linkove partnera, prijatelja ili oglašivača koji vode izvan stranice Srbi.hr

Autorska prava

Vlasnik autorskih prava na vlastitim sadržajima (tekst, slike, audio i video materijali) je sajt Srbi.hr. Sadržaj objavljen na portalu Srbi.hr ne smije se reproducirati i distribuirati na način kojim se može uzrokovati šteta portalu Srbi.hr ili bilo kojem trećem licu. Sav sadržaj objavljen na portalu Srbi.hr može se slobodno koristiti i prenositi jedino uz navođenje izvora sadržaja "portal Srbi.hr“, a prilikom prenošenja na drugim internet stranicama jedino i isključivo uz navođenje izvora „portal Srbi.hr“ i postavljanje linka na originalni sadržaj na stranici http://srbihr.loc. Svako drugo neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava ovog portala i podložno je tužbi.

Pravila komentara

Komentiranje sadržaja na portalu Srbi.hr omogućeno je svim korisnicima koji imaju otvoren profil na stranici Facebook.com. Zabranjeni su komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Zabranjeno je spamovanje i unošenje komentara koji nema poveznica s temom koja se komentira. Nije dopušteno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promoviranje drugih sajtova putem linkova. Svaki komentar može biti cenzuriran ili obrisan od strane administratora bez prethodnog upozorenja.

Izmjene i dopune

Zajedničko vijeće općina kao izdavač može u svako doba izmjeniti i dopuniti ova pravila.