Otvoren konkurs za Privrednikove stipendije

Od danas je otvoren konkurs za stipendije Srpskog privrednog društva "Privrednik" kroz dva fonda koja ima ova organizacija.

Srbi Hr 24.09.2018.
SPD Privrednik logo konkursi za stipendije natječaj Srpsko privredno društvo Privrednik rezultati Privrednikovog konkursa za stipendiste

SPD Privrednik pokrenuo je danas konkurs za dodelu stipendija srednjoškolcima i studentima za školsku i akademsku godinu 2018/19. iz Fonda „Vladimir Matijević“, kao i konkurs za dodelu stipendija odličnim studentima iz Fonda „Ivana Vujnović“.

Na ovaj način Privrednik od svog osnivanja stipendira talentovane učenike i studente slabijeg imovinskog stanja. Konkursi će biti otvoreni do 15. oktobra, a na koji način se možete prijaviti pogledajte na Privrednikovim stranicama, ili na stranicama P-portala za Fond „Vladimir Matijević“ i za Fond „Ivana Vujnović“.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na adresu elektronske pošte ured@privrednik.net ili pozivom na broj 01/485-44-78 svakog radnog dana tokom trajanja konkursa u periodu od 10 do 13 časova.