Poznati rezultati Privrednikovog konkursa za stipendiste

Tradicionalnu Privrednikovu stipendiju ove godine iz fonda „Vladimir Matijević“ i „Ivana Vujnović“ primiće ukupno 79 učenika i studenata.

Srbi Hr 27.11.2020.
SPD Privrednik logo konkursi za stipendije natječaj Srpsko privredno društvo Privrednik rezultati Privrednikovog konkursa za stipendiste

Konkursi za dodelu stipendija raspisani su 21. septembra, a trajali su do 12. oktobra.

- Na predlog Odbora za stipendiranje i na osnovu Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata putem Privrednikovih fondova i Kriterijuma i merila za stipendiranje učenika i studenata putem Fonda „Vladimir Matijević“ i Fonda „Ivana Vujnović“, Upravni odbor je 26. novembra 2020. doneo odluku o dodeli 37 studentskih i 40 učeničkih stipendija iz Fonda Vladimir Matijević i dve studentske stipendije iz Fonda „Ivana Vujnović“, te utvrdio konačnu rang listu učeničkih i studentskih stipendija iz Fonda „Vladimir Matijević“ i doneo odluku o stipendiranju dva studenta iz Fonda „Ivana Vujnović“ - stoji u objavi na Privrednikovom P-portalu.

Stipendije se isplaćuju kroz 10 meseci tokom trajanja školske i akademske godine, a mesečna studentska stipendija iz Fonda „Vladimir Matijević“ iznosi 1.000 kuna, učenička 500, a mesečna studentska stipendija iz Fonda „Ivana Vujnović“ 1.200 kuna. Rang-liste dobitnika stipendija iz Fonda „Vladimir Matijević“ možete da pogledate ovde, a Fonda „Ivana Vujnović“ ovde.