Novogodišnji paketići za male Mirkovčane

Županijska i gradska organizacija SDSS-a i Veće srpske nacionalne manjine grada Vinkovaca podelili više od šezdeset paketića za decu u Mirkovcima.

Srbi Hr 16.01.2024.
Deda mraz Mirkovci

Decu koja u Mirkovcima pohađaju nastavu na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu županijska i gradska organizacija SDSS-a i Veće srpske nacionalne manjine grada Vinkovaca obradovali su slatkim paketićima. Slatki pokloni za više od šezdeset devojčica i dečaka podeljeni su dan uoči pravoslavne, ili kako naši ljudi to vole reći, srpske Nove godine, a paketiće su dobila i deca koja tek treba da pođu u školu i postanu đaci.

Deci je u prepunoj sali srpskog manjinskog veća u Mirkovcima paketiće podelio lično Deda Mraz što je za njih bio poseban doživljaj. Deci i njihovim roditeljima sve najbolje u Novoj godini, zdravlje, sreću i uspeh, poželeli su predsednik županijske organizacije SDSS-a Dušan Jeckov, zamenik župana i potpredsednik županijske organizacije SDSS-a Srđan Jeremić, predsednik gradske organizacije SDSS-a u Vinkovcima Slavko Kosanović i predsednik Veća srpske nacionalne manjine grada Vinkovaca Vladimir Miškić.