Udruženje roditelja i dece „Pčelice“ iz Belog Manastira proslavilo deveti rođendan

U Belom Manastiru je 31. marta proslavljen deveti rođendan Udruženja roditelja i dece „Pčelice“.

Srbi Hr 03.04.2019.
Udruženje roditelja i dece „Pčelice"

Proslava je započela obraćanjem predsednice udruženja Željane Ristić koja je pozdravila prisutne goste i kratko se osvrnula na proteklih devet godina postojanja udruženja.

Deca iz „Pčelica" održala su i jedan prikladni program, u kom su mlađi članovi recitovali i odigrali dve dečije igre, dok su Milan i Momir, članovi udruženja od prve godine rada, pokazali svoje veštine na harmonici.

Rođendanu su prisustvovali i gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob, predsednica Gradske organizacije Samostalne demokratske srpske stranke u Belom Manastiru Svetlana Žarković, predsednica Srpskog kulturno-umetničkog društva „Jovan Lazić " Svetlana Pešić, predsednica Suž-a „Dukat " Radmila Ognjenović, sveštenici srpske pravoslavne crkve Dragan Vukadinović i Vlado Kljajić, te mnogobrojni roditelji i rodbina dece koja su članovi udruženja.

U ime Zajedničkog veća opština slavljenicima je paket prepun raznovrsnih slatkiša uručila Svetlana Žarković i na taj način obradovala najmlađe članove ovog udruženja.

Zajedeničko veće opština pomagalo je rad „Pčelica“ i u prethodnom periodu, kako finansijski tako i kroz poklon pakete koja su povodom Božića dobila sva deca iz ovog udruženja.

Posle programa sledilo je zajedničko fotografisanje i zakuska uz druženje.