Završena Liga fudbalskih veterana Zajedničkog veća opština

Nakon završene sezone veterani će 28. i 29. maja u Trpinji odigrati završni turnir za titulu u ovogodišnjoj Ligi veterana ZVO-a.

Srbi Hr 20.05.2022.
Liga Veterana ZVO Sloga Borovo Negoslavci

Završena je sezona u najstarijem sportskom nadmetanju u organizaciji  Zajedničkog veća opština, Ligi fudbalskih veterana. Prvo mesto osvojila je ekipa Sinđelića iz Trpinje koja je u svih osamnaest kola lige ostvarila maksimalan učinak. Trpinjci su iz svih mečeva izašli kao pobednici i osvojili maksimalan broj bodova, ukupno 54.

Na drugom mestu su veterani Mladosti iz Karadžićeva koji su ostvarili 12 pobeda, jednu utakmicu odigrali nerešeno, a pet su izgubili. Na trećem mestu je ekipa Sloge iz Borova, a na četvrtom ekipa Vuteks-Sloge iz Vukovara.

Sledi plej-of za pobednika

To su ujedno i četiri ekipe koje će se 28. i 29. maja nadmetati u plej-ofu za titulu ovogodišnjih veteranskih šampiona.

Završnica će biti odigrana u Trpinji na stadionu FK Sinđelić, a parovi su FK Mladost Karadžićevo – FK Sloga Borovo (početak utakmice u 17 časova) i FK Sinđelić Trpinja – FK Vuteks-Sloga Vukovar (početak utakmice u 18:30 časova).

Nakon finalne utakmice, u prostorijama FK Sinđelića biće organizovana večera i druženje za sve učesnike završnice Lige veterana, sve predstavnike ekipa koje su igrale, goste i organizatore.