Polupana stakla na kantini FK Vuteks Sloga

Tokom proteklog vikenda devastirane su prostorije fudbalskog kluba Vuteks Sloga iz Vukovara.

Vuteks Sloga naslovna
Razbijeno staklo na prostorijama Fudbalskog kluba Vuteks-Sloga

Nepoznati počinioci su verovatno tokom proteklog vikenda polupali prozore na klupskoj kantini fudbalskog kluba Vuteks Sloga iz Vukovara. Ova scena dočekala je rukovodstvo i igrače kluba u nedelju kada su vršene pripreme za početak treninga ovog fudbalskog kluba.

– Kao sportski dikretkor kluba u nedelju oko 13 časova došao sam na stadion kako bismo se dogovorili oko početka priprema za predstojeću polusezonu. Odmah po dolasku, na ulazu u stadion video sam da su razbijena dupla stakla na klupskoj kantini i pričinjena materijalna šteta od nekoliko hiljada kuna. Odmah smo pozvali policiju koja je došla i napravila zapisnik – istakao je sportki direktor Vuteks Sloge Đorđe Lukić.

Vuteks Sloga tekst

Do ovog momenta policija nije otkrila vinovnike, a u javnosti se tim povodom oglasio jedino vukovarski SDSS koji je osudio ovaj vandalski čin.

– Očekujemo da će policija uraditi svoj posao do kraja i pronaći „junake“ ovog nedela. Mi u Gradskoj organizaciji SDSS-a Vukovar takođe očekujemo i sve druge relevantne faktore u gradu da osude ovaj čin uništavanja gradske imovine te da pošalju poruku počiniteljima i njihovim istomišljenicima da ovakvi potezi ne mogu popraviti situaciju u gradu već baš suprotno – navodi se između ostalog na fejsbuk stranici SDSS-a Vukovar.