Polupana stakla na kantini FK Vuteks Sloga

Tokom proteklog vikenda devastirane su prostorije fudbalskog kluba Vuteks Sloga iz Vukovara.

Srđan Sekulić 02.02.2021.
Vuteks Sloga naslovna

Nepoznati počinioci su verovatno tokom proteklog vikenda polupali prozore na klupskoj kantini fudbalskog kluba Vuteks Sloga iz Vukovara. Ova scena dočekala je rukovodstvo i igrače kluba u nedelju kada su vršene pripreme za početak treninga ovog fudbalskog kluba.

- Kao sportski dikretkor kluba u nedelju oko 13 časova došao sam na stadion kako bismo se dogovorili oko početka priprema za predstojeću polusezonu. Odmah po dolasku, na ulazu u stadion video sam da su razbijena dupla stakla na klupskoj kantini i pričinjena materijalna šteta od nekoliko hiljada kuna. Odmah smo pozvali policiju koja je došla i napravila zapisnik – istakao je sportki direktor Vuteks Sloge Đorđe Lukić.

Vuteks Sloga tekst

Do ovog momenta policija nije otkrila vinovnike, a u javnosti se tim povodom oglasio jedino vukovarski SDSS koji je osudio ovaj vandalski čin.

- Očekujemo da će policija uraditi svoj posao do kraja i pronaći „junake" ovog nedela. Mi u Gradskoj organizaciji SDSS-a Vukovar takođe očekujemo i sve druge relevantne faktore u gradu da osude ovaj čin uništavanja gradske imovine te da pošalju poruku počiniteljima i njihovim istomišljenicima da ovakvi potezi ne mogu popraviti situaciju u gradu već baš suprotno – navodi se između ostalog na fejsbuk stranici SDSS-a Vukovar.